Binance Binance
Dé exchange voor Crypto coins!

Binance

Binance is onze favorite Crypto-exchange. Met een enorme keuze aan vaste waardes en altcoins is het écht een enorme aanrader als je een stabiel tradingplatform zoekt.

Binance is onze favoriete Crypto-exchange. Met een enorme keuze aan vaste waardes en altcoins is het écht een enorme aanrader als je een stabiel tradingplatform zoekt.

Binance is een populaire Chinese cryptocurrency exchange, die populair is voor zijn crypto/crypto trading pairs. Hoewel het bedrijf nog vrij nieuw is op de markt, is het er toch in geslaagd om veel populariteit te winnen dankzij het indrukwekkende aantal aanbiedingen van ICO munten, maar ook dankzij de lage kosten voor het traden.

BINANCEWie Binance voor het eerst bezoekt, zal snel merken dat het platform twee opties biedt voor de handel in digitale valuta – standaard en geavanceerd. Noch de basisversies, noch de geavanceerde versies zijn supersimpel, maar beide zijn wél gebruiksvriendelijk als je je weg een beetje weet te vinden. Iedereen met een achtergrond in digitale valuta en met enige kennis van de manier waarop uitwisselingen werken, moet gebruik kunnen maken van het platform en de verschillende diensten.

Het belangrijkste verschil tussen de basisversie en de geavanceerde versie is dat de geavanceerde versie een meer technische analyse van de digitale valutawaarde in de loop der tijd biedt. Op dit moment biedt het dashboard voor de basisversie een aantal grafieken voor de paren die je aan het traden, orderboeken en handelsgeschiedenis.

Ondersteunde Cryptocoins:

Binance is vaak geprezen om zijn grote verscheidenheid aan steunmunten. Handelaren kunnen het platform gebruiken voor meerdere digitale valuta’ s, waaronder maar niet beperkt tot Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, Ethereum Classic, Cardano, EOS, Dash, LiteCoin, NEO, GEO, GAS, Zcash, Dash, Verge, Ripple, IOTA en meer.

Dé exchange voor Crypto coins!
Bitonic LEDGET WALLET
advertisement
Bitonic LEDGET WALLET
advertisement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be