/ / Bitconnect en zijn YouTube-promotors voor de rechtbank

Bitconnect en zijn YouTube-promotors voor de rechtbank

27/01/2018 1104 0
Bitconnect en zijn YouTube-promotors voor de rechtbank

Veel mensen zijn blij dat BitConnect een langzame en pijnlijke dood sterft. Het beruchte Ponzi Scheme is al enige tijd een vlek op de cryptocurrency-industrie. Het bedrijf lijkt nu geconfronteerd met juridische stappen als gevolg van de operatie en de aard van hun investeringsprogramma. Zes eisers hebben een rechtszaak aangespannen tegen de onderneming, haar vertegenwoordigers en twee YouTube promotors. Het zal interessant zijn om te zien hoe die situatie uitpakt. Wees gerustgesteld dat dit ook niet het laatste is dat we over deze ponzi gaan horen.

Het is goed om te zien dat Bitconnect juridische stappen onder ogen moet zien. Dat had al lang moeten gebeuren voor dit beruchte oplichtingsproject. Beleggers zijn al vanaf dag één gefraudeerd, ook al hebben een paar mensen geld verdiend. Zes van de investeerders van het bedrijf hebben deze week een “class action” rechtszaak ingediend. Het is duidelijk dat deze individuen niet vriendelijk zijn om het bedrijf en de mensen die verantwoordelijk zijn voor de promotie ervan te nemen. Vooral twee beruchte YouTube-sterren zullen in veel problemen komen als alles eenmaal is gezegd en gedaan.

Meer juridische zorgen voor bitsconnectie

De zes eisers vertegenwoordigen een gezamenlijke investering van $771.000, -. Aangezien ze allemaal bijna 90% van hun investering verloren hebben vorige week, vragen ze compensatie. Het is echter hoogst onwaarschijnlijk dat dit zal gebeuren zonder Bitconnect naar de rechter te brengen. Het Ponzi-plan is immers helemaal ingestort en de verantwoordelijken zijn al lang weg. Een “class action” rechtszaak kan op de lange termijn echter een gunstig resultaat hebben. Bovendien schept het een precedent voor andere slachtoffers van deze zwendel. Met voldoende steun van de slachtoffers krijgt het bedrijf uiteindelijk een vorm van gerechtigheid.

Bovendien is de rechtszaak zelf vrij interessant. Het is gericht tegen alle drie bedrijfsonderdelen die bij dit Ponzi Scheme betrokken zijn. Bovendien zijn er vijf namen die specifiek als onderdeel van deze rechtszaak worden genoemd. Vooral de persoon die bekend staat als Cryptonick zal wat uit te leggen krijgen in dit verband. Alle namen namen namen die individuen agressief nieuwe investeerders aanwerven. Ze deden dit terwijl ze wisten dat BitConnect vroeg of laat moest imploderen. Het laat een duidelijke intentie zien om investeerders te frauderen, wat een misdaad is.

Met zowel de Bitconnect uitleen- als uitwisselingsplatformen buiten beeld ziet het er niet geweldig uit. Het is onduidelijk of er compensatie zal komen voor bedrogen beleggers. Het bedrijf is al eerder in hete juridische wateren geweest. Verscheidene oorzaak- en achtergrondverklaringen werden verzonden door verschillende regelgevers. Uiteindelijk kwam het bedrijf onder de juridische druk te staan en ging het op met het geld van de investeerders. We kunnen alleen maar hopen dat de investeerders krijgen waar ze op hopen. Bovendien verdienen alle medewerkers van deze Ponzi-regeling het om in de gevangenis te rotten.

Via LiveBTCNews

Bitonic LEDGET WALLET
advertisement
Bitonic LEDGET WALLET
advertisement

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

read more

Sorry, no other posts related this article.

© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be