/ / Paypal biedt vanaf 2021 bitcoin aan

Paypal biedt vanaf 2021 bitcoin aan

21/10/2020 834 0
Paypal biedt vanaf 2021 bitcoin aan

Kijk, dit is nog een mooi nieuws voor Bitcoin. PayPal kondigde vandaag zijn toetreding tot de cryptocurrency markt aan, volgens meerdere persberichten. De klanten van PayPal zullen cryptocurrencies kunnen gebruiken om bij om het even welke handelaar in het grote Paypal netwerk van meer dan 26 miljoen handelaars groot te winkelen dat van begin 2021 begint, zei het bedrijf.

paypal bitcoin cryptoDe betalingen zullen door fiatvaluta’s worden geregeld, vergelijkbaar met vele bestaande crypto-koopmanoplossingen zoals BitPay. Dit betekent dat de handelaren fiat zullen ontvangen, aangezien PayPal voor de conversie zal zorgen.

De munten die in eerste instantie worden ondersteund, zijn onder andere Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) en Litecoin (LTC), aldus het bedrijf. De betalingsgigant werkte samen met Paxos om de dienst te leveren, en het kreeg een voorwaardelijke cryptocurrency licentie van het New York State Department of Financial Services, algemeen bekend als de BitLicense. Long story short: binnenkort zal je bij ons bijvoorbeeld bij Coolblue of bij Thee.be kunnen betalen met Bitcoin, Ethereum of Litecoin.

Naast de cryptocurrency betalingen, zullen PayPal-gebruikers ook in staat zijn om crypto direct via de app te kopen. PayPal zal dus een cryptocurrency portemonnee hebben, zodat gebruikers crypto kunnen kopen, verkopen en houden via de PayPal-apps.

PayPal is een van de grootste wereldwijde betalingsaanbieders, met 346 miljoen actieve rekeningen en $222 miljard aan verwerkt volume in het tweede kwartaal van 2020. Het was een van de oorspronkelijke oprichters van de Libra Association, hoewel het later is afgevallen nadat de regelgeving druk op het project had uitgeoefend.

Geruchten over een geplande crypto-integratie doken eerder dit jaar op. Het bedrijf wordt echter vaak bekritiseerd in crypto-kringen vanwege vermeende oneerlijke praktijken en de hoeveelheid controle die het binnen zijn eigen netwerk heeft.

Bitonic LEDGET WALLET
advertisement
Bitonic LEDGET WALLET
advertisement

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

read more

Sorry, no other posts related this article.

© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be