Coinmama Coinmama
Bitcoin en Ether kopen met MasterCard/Visa!

Coinmama

Etiam pretium neque sed ex commodo, quis bibendum nulla egestas.
Nunc neque metus, venenatis at pellentesque sit amet, iaculis at ipsum.

Coinmama is een cryptocurrency beurs die werd gevormd in 2013. Coinmama is geregistreerd in Slowakije, maar is eigendom van New Bit Ventures Limited met hoofdkantoor in Israël. Het bedrijf is actief in 217 landen over de hele wereld en is beschikbaar in 24 Amerikaanse staten. Het biedt gebruikers een platform om Bitcoin en Ethereum te kopen met krediet- en debetkaarten, of via Western Union.

Coinmama: Buy Bitcoins with Credit CardEchter, Coinmama biedt geen platform voor de handel in cryptocurrencies en het biedt gebruikers niet de mogelijkheid cryptocurrency te verkopen. In plaats daarvan worden alle aankopen van cryptocurrency door klanten rechtstreeks overgedragen van de eigen belangen van de onderneming, waardoor transacties veiliger worden dan sommige van haar concurrenten.

Coinmama onderscheidt zich als een van de snelste en gemakkelijkste manieren om Bitcoin of Ethereum te kopen met een Credit- of Debetkaart, iets wat niet alle exchanges aanbieden.

Verbinden via VPN

Wij raden aan om bij het gebruik van een crypto exchange altijd te verbinden via een VPN dienst als Goose VPN – zo weet je zeker dat je internetverkeer met deze exchange beveiligd verloopt.

Bitcoin en Ether kopen met MasterCard/Visa!
Bitonic LEDGET WALLET
advertisement
Bitonic LEDGET WALLET
advertisement

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be