GDAX GDAX
Exchange voor BTC, ETH, BCH, NEO, ...

GDAX

GDAX is een van ’s werelds populairste cryptocurency beurzen. Ontdek vandaag in onze review alles wat u moet weten voordat u op GDAX handelt.

GDAX is een van ’s werelds populairste cryptocurency beurzen. Ontdek vandaag in onze review alles wat u moet weten voordat u op GDAX handelt.

Wat is GDAX?

GDAX, online te vinden op GDAX. com, is een online handelsplatform gericht op institutionele beleggers en professionele beleggers. De beurs biedt een grote verscheidenheid van digitale valuta trading pairs, waaronder bitcoin, Ethereum en andere belangrijke cryptocurrencies over populaire fiat valuta’s zoals de USD en EUR.

GDAX is een gereguleerde, in de VS gevestigde beurs. Het bedrijf is verzekerd en wordt ondersteund door enkele van de grootste investeerders in de sector – zoals de New York Stock Exchange, Andreessen Horowitz en Union Square Ventures, onder andere.

Klantenfondsen zijn ook FDIC verzekerd, wat betekent dat elke klant recht heeft op een vergoeding tot $250.000, – in geval van verlies.

GDAX staat bekend om zijn lage tarieven, zonder dat er kosten in rekening worden gebracht op fabriekshandel. Volume-gebaseerde kortingen kunnen de tarieven verlagen tot slechts 0,1%. De tarieven beginnen bij 0,25%.

In mei 2016 werd de muntbasisbeurs omgedoopt tot Global Digital Asset Exchange (GDAX). Vandaag de dag wordt het bedrijf nog steeds geëxploiteerd door Coinbase. Coinbase is gevestigd in San Francisco en werkt sinds 2012.

 

Handelsplatform van wereldklasse

GDAX biedt een intuïtieve interface met real-time orderboeken, grafiekgereedschappen, handelsgeschiedenis en een eenvoudig bestelproces zodat u onmiddellijk kunt beginnen met handelen.
API-ondersteuning

GDAX biedt een Websocket feed waarmee handelaren gemakkelijk toegang krijgen tot real-time marktgegevens. Ondertussen maakt de trading API van de GDAX de ontwikkeling van veilige, programmatische trading bots mogelijk.

Betrouwbaar en beveiligd

GDAX ondergaat regelmatig IT-beveiligings- en financiële audits. Bovendien houden ze 98% van het geld van de gebruikers offline in koelhuizen.

Zekerheid

GDAX houdt zijn digitale activa in volledig verzekerde online opslag. De USD-saldi worden gedekt door een FDIC-verzekering, wat betekent dat klanten gedekt zijn tot een maximum van $250.000 per klant.

Lage kosten

Zoals hierboven vermeld, GDAX biedt 0% makersvergoedingen en taker fees zo laag als 0,1%. We zullen meer vertellen over de tarieven hieronder.

Meerdere Fiat en cryptocurrencyten

GDAX biedt een breed scala aan fiat- en cryptocurrency paren, waaronder BTC/USD, ETH/USD, LTC/EUR, LTC/EUR, LTC/USD, ETH/BTC, LTC/BTC/BTC, BTC/GBP en BTC/EUR, onder andere.

Margehandel

GDAX biedt margin trading met leverage tot 3x (op BTC/USD en ETH/USD paren, tot een limiet van $10.000), of 2x (voor BTC/EUR paar tot 3.000 EUR, en voor LTC/USD paar tot $500).

GDAX Kosten

Hier is hoe de kostenstructuur van GDAX uiteenvalt:

Maker Vergoeding: 0% (alle volumes)
Taker Fee: 0,25% (volumegebaseerde kortingen kunnen deze vergoeding verlagen tot slechts 0,1% voor handelaren die meer dan 113.432 BTC verhandelen in een periode van 30 dagen)

Over Coinbase

Coinbase is een in 2012 opgerichte onderneming voor de digitale uitwisseling van activa. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco. In mei 2016 heeft Coinbase zijn muntbasis Exchange gewijzigd in de Global Digital Asset Exchange, of GDAX.

Coinbase is opgericht door Brian Armstrong en Fred Ehrsam. Vandaag de dag is het platform wereldwijd beschikbaar in 32 landen. In mei 2017 telde de uitwisseling 7,4 miljoen gebruikers. Het is ook een gereglementeerde en verzekerde beurs.

GDAX en Coinbase hebben een (meestal) controversieel bestaan. Het laatste grote incident deed zich voor in april 2017, toen de prijs van BTC/USD op de beurs daalde met 99,9%, wat betekende dat kopers 1 BTC konden opscheppen voor $0,06 voordat het terugkeerde naar de normale prijs. GDAX had net voor het incident gepland onderhoud ondergaan.
GDAX Conclusie

GDAX, voorheen bekend als de Coinbase Exchange, is een van de grootste, bekendste en meest vertrouwde beurzen van de cryptocurrency-industrie. Het is een gereglementeerd bedrijf waar de fondsen van klanten verzekerd zijn door FDIC, terwijl 98% van de cryptocurrency fondsen in koude opslag worden gehouden.

GDAX staat ook bekend om zijn lage tarieven, het aanbieden van 0% makersvergoedingen en taker fees vanaf 0,25% (en daalt tot slechts 0,10% bij hoog volume).

U kunt meer weten over GDAX of vandaag nog beginnen met handelen door de cryptocurrency exchange online te bezoeken op GDAX.com.

Exchange voor BTC, ETH, BCH, NEO, ...
Bitonic LEDGET WALLET
advertisement
Bitonic LEDGET WALLET
advertisement

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be