/ / Rockefellers sluiten zich aan bij Rothschilds & Soros en investeren in cryptocurrency

Rockefellers sluiten zich aan bij Rothschilds & Soros en investeren in cryptocurrency

11/04/2018 1361 0
Rockefellers sluiten zich aan bij Rothschilds & Soros en investeren in cryptocurrency

Ondanks de dramatische ineenstorting van de cryptomarkt dit jaar, hebben bekende beleggers ervoor gekozen om in digitale valuta’s te kopen, waardoor de prijzen van topmuntstukken kortstondig zijn gestegen.

George SorosVolgens berichten bereidt George Soros zich voor op investeringen in digitale activa, ondanks zijn eerdere kritiek daarop. Adam Fisher, die macrobeleggen bij Soros Fund Management controleert, heeft naar verluidt interne goedkeuring gekregen om de valuta’s te verhandelen.

Naar verluidt hebben de Rockefellers zich ook aangesloten bij de crypto-partij. Venrock, de officiële durfkapitaalafdeling van de familie, tekende naar verluidt een partnerschap met Coinfund, een cryptoc monetair investeringsfonds, om virtuele penningen te steunen en bedrijfsinnovaties te blokkeren.

Coinfund heeft onlangs het symbolische financiële dienstenplatform Coinlist gelanceerd. Het bedrijf had eerder een aantal projecten geïnitieerd, waaronder chat messenger app Kik, die vorig jaar bijna $ 100 miljoen opbracht in het Initial Coin Offering (ICO).

“We wilden samenwerken met dit team, dat investeringen heeft gedaan en daadwerkelijk heeft bijgedragen aan de architectuur van een aantal verschillende cryptoeconomieën en crypto-tokenprojecten”, aldus David Pakman, partner bij Venrock, zoals geciteerd door Fortune.

De Rothschilden, ook bekend om hun nauwe banden met banken en andere financiële instellingen, zijn ook in de richting gegaan van valutahandel. In december kocht de familie naar verluidt voor het eerst blootstelling aan bitcoin via de Grayscale Bitcoin Trust.

Crypto investeerders hopen dat de belangstelling van grote namen zal helpen om de warmte van de markt te nemen van wereldwijde financiële waakhonden. Tot nu toe hebben financiële regelgevers over de hele wereld een harde houding aangenomen ten opzichte van cryptocurrencies.

Het nieuws van de betrokkenheid van grote investeerders heeft een sprong in cryptoprijzen teweeggebracht, die bitcoin terug boven $7.000 verzenden. De prijs van de belangrijkste virtuele valuta is sinds januari met meer dan 40 procent gedaald. Het stortte onder $7.000 op 30 Maart alvorens aan zijn laagste punt te dalen aangezien laatste November in de afgelopen week. Bitcoin blijft echter bijna 400 procent hoger dan deze keer vorig jaar.

Via RT

Bitonic LEDGET WALLET
advertisement
Bitonic LEDGET WALLET
advertisement

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

read more
07/01/2018
De New York Stock Exchange heeft toestemming gevraagd om een aantal Bitcoin-gerelateerde ...
07/01/2018
Het jaar 2017 is positief geweest voor Bitcoin en alle andere valuta. Niet alleen in ...
06/01/2018
Er zijn heel wat problemen in de wereld van cryptocurrency debetkaarten. Meer in het ...
26/12/2017
Carl-Ludwig Thiele, bestuurslid van de Bundesbank, één van de grootste banken in ...
26/12/2017
Het hoofd van de Sberbank is van mening dat de grootschalige implementatie van een ...
19/12/2017
Ik ga het filmpje hier vooral niet van teveel commentaar voorzien: maar bekijk het vooral ...
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be