/ / Sesame Wallet Roadmap 2022 en daarna: de weg naar een perfecte wallet?

Sesame Wallet Roadmap 2022 en daarna: de weg naar een perfecte wallet?

03/01/2022 2215 0
Sesame Wallet Roadmap 2022 en daarna: de weg naar een perfecte wallet?

De maanden november en december 2021 hebben ook de bijnaam “Greenvember”. Alle Alephium Token (ALPH) die via Sesame Wallet werden gemijnd, werden uitsluitend gemijnd via groene, hernieuwbare energie. Het was moeilijk, maar we hebben het bereikt!!! Dank aan al onze backers en klanten dat ze ons hebben gevolgd.

November viel samen met de lancering van het Alephium mainnet en de lancering van de Sesame Wallet.

We willen graag het hele Alephium en Sesame Wallet team feliciteren met deze prestaties. In november, waren er opmerkelijke main net lanceringen waaronder Algomint, een Algorand gebaseerd DeFi platform. Een andere opmerkelijke main net lancering was het Cronos main net op 8 november. Tenslotte, voor een meer lokale main net lancering, was er de Aleph Zero main net lancering.

Alephium LogoDe prioriteit van het Sesame team was om een veilige en functionele niet-custodiale portemonnee voor de ALPH aan te bieden. Daaraan gekoppeld wilde het Sesame-team een betaalbare, 100% groene, “one-click” mining-oplossing bieden, die de leden van de Sesame Wallet-gemeenschap toegang zou geven tot de ALPH-tokens; en dat allemaal vóór de “waarschijnlijke” Alephium openbare verkoop ergens in 2022.

Deze altruïstische aanpak van Sesame Wallet’s team helpt Alephium in de richting van decentralisatie van de houders, evenals de verspreiding van het token aan de vroege leden van de gemeenschap. We hebben nu met succes deze eerste mijlpaal bereikt. Volgens onze prognoses zou Sesame Wallet, door zijn groeiende gemeenschap, in staat moeten zijn om eeuwig door te gaan met delven naarmate het netwerk groeit (=D).

Sesame Wallet heeft een veilige wallet gemaakt, die 100% groene mining mogelijk maakt voor niet-techneuten op een nieuwe volledig gedecentraliseerde, censuurbestendige, veilige en smart contract-ready blockchain, Alephium. Toch schuilen er nog uitdagingen. Hoewel de meest efficiënte mining rigs tot op heden nog steeds de krachtige GPU’s zijn, weten we nu al dat het Alephium Main Net gemined zal worden met FPGA’s die een hogere hash rate en efficiëntere prestaties zullen leveren. Het team van Sesame Wallet werkt er nu al aan om met deze trend ook mee te kunnen groeien.

Sesame Wallet schrijft op Medium: “Voordat we dieper ingaan op dit onderwerp, willen we de gemeenschap van miners en volgers zien groeien. Ten eerste in het Sesame Wallet Telegram Kanaal, maar ook in de wallet zelf, hetzij via onze website. We hopen dat de gemeenschap de neiging zal hebben exponentieel te groeien. Echter, we zullen nog steeds toestaan dat elk van onze bereidwillige leden van de gemeenschap hun vrienden uitnodigen/verwijzen naar de Sesame Wallet en daar een beloning voor ontvangen.

Wij geloven dat dit een standaard proces is voor elk jong en zich ontwikkelend crypto project, om mensen te belonen die goede verkoopsvaardigheden hebben. Het definitieve verwijzingsproces is nog niet helemaal duidelijk, maar het zou snel moeten komen en zal gedecentraliseerd zijn.”

Meer vanuit de Medium-post van Sesame Wallet:

Gepland roadmap – Nieuwe diensten – WAGMI

“Gedecentraliseerde systemen zoals blockchains zijn afhankelijk van nodes die worden beheerd door de deelnemers aan het netwerk. Nodes beheren de toegang tot het netwerk en beveiligen het bestaan ervan door kopieën van de database te onderhouden en gegevens (transacties en blokken) erop te verifiëren volgens een aantal regels.”

Tot nu toe hebben wij als sterke ondersteuning gefungeerd voor het ALPH-mijnen en beveiligen via de niet-custodiale wallet, Sesame Wallet. Wij geloven dat dit niet genoeg is en willen de decentralisatie van ALPH vergroten! We zullen binnenkort een nieuwe sleutel service uitrollen voor alle Sesame Wallet leden en vrienden, niet-custodiale node installatie en monitoring, tegen lage kosten.

We hebben het beste voor het einde bewaard, het beste is dat gebruikers in staat zullen zijn om ALPH tokens in te wisselen voor node installatie en monitoring diensten.

De toekomst is multicurrency: DOTKSM…

Sesame Wallet zal evolueren naar een multi-currency wallet tijdens de eerste helft van het jaar 2022. De eerste andere digitale activa en ecosystemen die toegankelijk zullen zijn via de Sesame Wallet zullen de Polkadot en Kusama ecosystemen zijn en alle andere serieuze POS blockchain zullen volgen.

Groene mining farms

We hebben allemaal grote verwachtingen en grote projecten voor crypto en blockchain, maar we zijn ons ook allemaal bewust van de impact ervan op het milieu en de urgentie om niet te wachten om goed te handelen. Daarom hebben we tot nu toe met onze infrastructuurleveranciers hun gebruik van hernieuwbare energie in hun datacenters gevalideerd. De volgende stap zal ongetwijfeld zijn om preciezere specificaties inzake “green mining” op te stellen om onze leveranciers te kwalificeren of om onze eigen hostingcentra te openen.

Dus wat is “green mining”? : het delven van tokens gaat over servers, datacenters en het omzetten en opslaan van energie in de blockchain. Token mining bestaat uit het draaien van algoritmes op servers die meestal gehost worden in datacentra. Deze servers zijn gemaakt van grondstoffen, daarna zijn ze getransporteerd. Bij hun aankomst in het hosting centrum, hebben ze al een bepaalde koolstof-voetafdruk (wat wij grijze energie noemen). Ze hebben dan elektriciteit nodig om te draaien en ze genereren warmte.

De eerste vraag is dus een afweging te maken tussen de aankoop van nieuwe servers, die vaak minder energie verbruiken maar een grote impact hebben in verband met hun productie, en het gebruik van oude servers met een hoger stroomverbruik en minder energie, maar die geen nieuwe extracties genereren.

Dan is er nog de kwestie van de energie die wordt gebruikt om deze servers te laten draaien. Onder de energievormen zijn er drie hoofdcategorieën: fossiele energie, kernenergie en hernieuwbare energie.

Wanneer we het hebben over hernieuwbare energiebronnen moeten we ook rekening houden met de balans in verband met de bouw van de installatie (winning en verbruikte energie voor productie en vervoer) en met de gevolgen voor het milieu (landgebruik van fotovoltaïsche centrales, het effect van stuwdammen op overstroomde valleien, het effect van windturbines op het ecosysteem van grote roofvogels …)

Welke energie ook wordt gebruikt, zij heeft een impact en het doel is deze impact tot een minimum te beperken en zoveel mogelijk gebruik te maken van energie uit overtollige installaties die geen opslagcapaciteit hebben. Het is niet de bedoeling nieuwe installaties te creëren en andere economische of openbare activiteiten niet te beïnvloeden.

Tenslotte is er nog de kwestie van de koeling van de datacentra. Een deel van de elektriciteit die in de servers wordt gebruikt, wordt omgezet in warmte en er bestaan nu koelsystemen die airconditioning vermijden door de warmte opnieuw te gebruiken in andere installaties (b.v. verwarming van gebouwen).

Ten slotte is het mogelijk alle directe en indirecte CO2-emissies te compenseren door deze emissies te meten en compensatieprojecten te financieren die overeenkomen met de hoeveelheid geproduceerde CO2.

sesame wallet

Bitonic LEDGET WALLET
advertisement
Bitonic LEDGET WALLET
advertisement

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

read more
10/06/2023
Ben je een crypto-enthousiasteling en wil je graag weten hoe je je cryptomunten veilig ...
26/12/2021
Alephium is de eerste operationele sharded blockchain die schaalbaarheid, ...
28/11/2021
Alephium is verheugd om de krachten te bundelen met de oudste Fintech-vereniging in ...
30/09/2021
Een mainnet lanceren is geen kleine taak voor een klein team; naast de vele technische ...
10/09/2021
Alephium, een eenvoudige en efficiënte sharding-gebaseerde blockchain, heeft voor meer ...
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be