/ / Alephium haalt $3.6M voorverkoop binnen om Sharded UTXO Blockchain Platform uit te breiden

Alephium haalt $3.6M voorverkoop binnen om Sharded UTXO Blockchain Platform uit te breiden

10/09/2021 861 0
Alephium haalt $3.6M voorverkoop binnen om Sharded UTXO Blockchain Platform uit te breiden

Alephium, een eenvoudige en efficiënte sharding-gebaseerde blockchain, heeft voor meer dan $3,6 miljoen aan munten voorverkocht aan verschillende grote fondsen en een groot aantal kleine kopers, met meer dan 80 totale contribuanten die intekenden.

De voorverkoop werd geleid door Alphemy Capital, met deelname van White Paper Capital en Archery Blockchain Fund. Een aanzienlijk deel van de voorverkoop werd gefinancierd door individuen, met 76% die minder dan $50.000 en 91% minder dan $100.000 leverden. Meer dan de helft van de kopers waren Zwitsers.

alephium pre-saleDe Alephium blockchain wordt aangedreven door de unieke BlockFlow sharding architectuur, gebaseerd op stateful UTXO transacties. Native single-step cross-shard transacties zorgen ervoor dat Alephium net zo efficiënt is als een single-chain blockchain, terwijl de transactielast tussen nodes wordt verdeeld.

Alephium’s smart contract en nieuwe VM-ontwerpen maken gebruik van een UTXO-uitvoermodel dat echt kan worden beschouwd als een geheel nieuw dApps-programmeerparadigma dat ideaal kan worden gebruikt voor prestatiegerichte en veilige DeFI.

Het Alephium-team gebruikt momenteel een aangepaste versie van Proof of Work, genaamd Proof of Less Work. PoLW gebruikt een slimme combinatie van fysiek werk en token-economie om dynamisch het werk aan te passen dat nodig is om nieuwe blokken te ontginnen, wat zorgt voor een verminderde energie-voetafdruk vergeleken met klassieke Nakamoto PoW mining.

“Na meer dan 3 jaar uitsluitend gericht te zijn op onderzoek en ontwikkeling, zijn we trots en nederig door het succes van de pre-sale bereikt zonder enige marketing of actieve online aanwezigheid,” zegt Cheng Wang, mede-oprichter van Alephium. “Het is lonend om de interesse te zien die is gewekt door onze technologie, en we zijn verheugd dat deze pre-sale de aftrap is voor de uitbreiding van de Alephium blockchain en de basis creëert voor een bredere gemeenschap.”

Alphemy Capital richt zich uitsluitend op technologieën die de fundamentele infrastructuur van de wereldeconomie zullen vormen, met name die technologieën die decentralisatie waarborgen ten voordele en voor de duurzame groei van het toekomstige web-ecosysteem.

“Blockchain-technologieën moeten schaalbaarheids- en energieverbruikkwesties aanpakken om massale adoptie te bereiken. Alephium stelt een unieke benadering voor van sharding en smart contracts op de Bitcoin-technologie-stack, terwijl het energiezorgen aanpakt met zijn Proof of Less Work-algoritme. Het is echt een veelbelovend project in het sharding blockchain domein en we kijken ernaar uit om te zien hoe het zich zal ontwikkelen,” aldus Alphemy Capital.

Bitonic LEDGET WALLET
advertisement
Bitonic LEDGET WALLET
advertisement

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

read more
07/03/2023
Als je geïnteresseerd bent in blockchain-technologie, heb je misschien wel eens van ...
03/01/2022
De maanden november en december 2021 hebben ook de bijnaam “Greenvember”. ...
26/12/2021
Alephium is de eerste operationele sharded blockchain die schaalbaarheid, ...
28/11/2021
Alephium is verheugd om de krachten te bundelen met de oudste Fintech-vereniging in ...
30/09/2021
Een mainnet lanceren is geen kleine taak voor een klein team; naast de vele technische ...
05/01/2021
Grayscale’s Bitcoin Investment Trust (GBTC) is een beleggingsproduct in digitale ...
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be