/ / De snelste crypto coin stijgers van 5/1/2018

De snelste crypto coin stijgers van 5/1/2018

06/01/2018 2122 0
De snelste crypto coin stijgers van 5/1/2018

We gaan hier op Crypto-Coins.be af en toe eens een aantal sterkste stijgers van de dag overlopen, en onze strategie tegenover deze coins. Keep in mind, we zijn dan wel geen financiëel adviseurs, we proberen wél gewoon eerlijk onze mening te geven over een paar van de sterkste stijgers op vlak van market cap in de cryptocurrency-wereld. We negeren de écht belachelijke coins om het hier een beetje serieus te houden. Kort samengevat bekijken we alleen de coins met een volume boven de 25 miljoen dollar. 😉

1. PACcoin (PAC) (+437,14%)

PACcoinTot een week geleden had ik deze nooit in dit lijstje kunnen opnemen, maar het tradevolume én het project achter PACcoin begint duidelijk in belang toe te nemen. Het lijkt een project dat Litecoin-achtige bedoelingen heeft als goedkope en snelle currency. Na wat aandacht op Youtube is het op één week tijd enorm snel opgeklommen in de hitlijst. Boeiend: er komt een hard fork aan die het aantal PACcoins stevig zal verlagen en op een prijs zal brengen die het zal toelaten op serieuze exchanges te komen. Minder boeiend: het is en blijft een relatief vaag project dat een veel te snelle groei heeft gekend. Wij raden aan om nu niet te kopen, maar eventueel een dip van 50% af te wachten die er sowieso komt om er toch nog mee in te stappen.

2. DigitalNote (XDN) (+170,56%)

Een coin die vandaag een stevige pump & dump heeft ingezet. Een zoveelste privacy coin: wij raden af om hier verder mee in te stappen. Als je echt wil: verwacht een stevige drop de komende dagen.
SiaCoin

3. Siacoin (SC) (+110,00%)

Volgens ons één van de sterke coins in de top-4 van de dag. Op hun website lees je een knap verhaal over een private en gedecentraliseerde cloud oplossing die zeker een toekomst heeft. Wij kochten zelf in een paar dagen geleden en hoewel er nog wel een correctie aankomt zijn we overtuigd dat deze coin nog een sterke toekomst tegemoet gaat. Zeker interessant om een investering in te overwegen volgens ons.

4. Binance Coin (BNB) (+78,79%)

De huiscoin van cryptocurrency exchange Binance die we op deze site ook al hebben besproken. Aangezien het bezit van deze coin voor klanten van Binance een korting in de fees betekend is de waarde meteen heel erg duidelijk. Alleen al daardoor zien we een rooskleurige middellagentermijn voor deze coin. Hij is dan ook boeiend, ook voor mensen die niet traden op Binance maar gewoon een degelijke coin zoeken die door een geloofwaardig bedrijf ondersteund wordt.

Bitonic LEDGET WALLET
advertisement
Bitonic LEDGET WALLET
advertisement

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

read more
18/09/2022
Projecten die een nieuwe cryptomunt willen lanceren op de markt kunnen dat op tal van ...
28/12/2021
Dogecoin; deze naam heb je de afgelopen jaren en zeker de afgelopen maanden ongetwijfeld ...
25/12/2021
De cryptocurrency exchange Binance is van plan om veel te gaan veranderen in het komende ...
28/11/2021
Alephium is verheugd om de krachten te bundelen met de oudste Fintech-vereniging in ...
30/09/2021
Een mainnet lanceren is geen kleine taak voor een klein team; naast de vele technische ...
28/08/2021
We vertellen je meer dan waarschijnlijk niets nieuws wanneer we zeggen dat verschillende ...
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be