/ / Binance denkt aan nieuw hoofdkantoor in Dubai

Binance denkt aan nieuw hoofdkantoor in Dubai

25/12/2021 1465 0
Binance denkt aan nieuw hoofdkantoor in Dubai

De cryptocurrency exchange Binance is van plan om veel te gaan veranderen in het komende jaar. De exchange staat te boek als het grootste cryptobedrijf van de wereld, maar heeft toch een teleurstellende periode achter de rug. Dat had te maken met de regulatoren die het vertrouwen in Binance aan het verliezen zijn. Het bedrijf hoopt door aanpassingen te maken weer het nodige vertrouwen te winnen. Binance overweegt dan ook om het hoofdkantoor te verplaatsen naar het zonnige Dubai.

Verenigde Arabische Emiraten

BinanceDe crypto exchange zou momenteel al serieuze onderhandelingen voeren in de Verenigde Arabische Emiraten. De lokale autoriteiten moeten vanzelfsprekend nog wel toestemming geven voor de overstap. Het feit dat Binance een hoofdkantoor wilt gaan openen is al opmerkelijk nieuws, aangezien het bedrijf nooit eerder een dergelijke vestiging onder zijn beheer had.

Het lijkt dan ook een kwestie van tijd, aangezien Binance op het gebied van handelsvolume eenzaam aan de top staat. In Nederland zijn er eveneens honderdduizenden investeerders die hun weg hebben gevonden naar het platform van Binance. Echter doordat het cryptobedrijf niet langer meer SEPA-betalingen kan uitvoeren, zijn een groot deel van de Nederlandse klanten overgestapt naar andere crypto exchanges.

Binance kiest voor openheid

dubai cryptoDe CEO Changpeng Zhao van Binance liet weten het nodige te gaan veranderen binnen het huidige beleid. Allereerst is er gekozen voor meer openheid richting de overheden, zodat tegenslagen op dat gebied in de toekomst kunnen worden voorkomen. Daarnaast wilt Zhao ook een hoofdkantoor opzetten. In eerste instantie leek Binance zijn hoofdkantoor in Singapore te gaan vestigen, maar ook in dat land loopt Binance tegen problemen aan. Vandaar dat het cryptobedrijf noodgedwongen moest verder kijken en uitkwam in Dubai.

De Verenigde Arabische Emiraten staan namelijk bekend om hun pro-crypto denkwijze. Dubai zou zelfs de crypto-stad van de wereld moeten worden. De verwachting is dat in 2022 bekend zal worden gemaakt of het hoofdkantoor ook daadwerkelijk geopend kan worden in Dubai.

Bitonic LEDGET WALLET
advertisement
Bitonic LEDGET WALLET
advertisement

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

read more
12/12/2022
Kun jij wel wat hulp gebruiken als beginnende crypto investeerder? Of wil je te weten ...
18/09/2022
Projecten die een nieuwe cryptomunt willen lanceren op de markt kunnen dat op tal van ...
13/03/2022
De crypto-exchange Bityard komt uit Singapore en is inmiddels een bekende naam in de ...
28/11/2021
Alephium is verheugd om de krachten te bundelen met de oudste Fintech-vereniging in ...
30/09/2021
Een mainnet lanceren is geen kleine taak voor een klein team; naast de vele technische ...
28/08/2021
We vertellen je meer dan waarschijnlijk niets nieuws wanneer we zeggen dat verschillende ...
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be