/ / Bityard: handelen met leverage

Bityard: handelen met leverage

13/03/2022 1905 0
Bityard: handelen met leverage

De crypto-exchange Bityard komt uit Singapore en is inmiddels een bekende naam in de cryptowereld. Dat komt grotendeels door het eenvoudige en gebruiksvriendelijke platform. De investeerder kan met het grootste gemak cryptocurrency traden. Het aanbod is ruim, zo kan jij bijvoorbeeld gaan handelen in Bitcoin (BTC), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) en Ethereum (ETH). Dit is vanzelfsprekend nog maar een kleine greep uit het grote aanbod van Bityard. De munten zijn alleen verkrijgbaar met de USDT. Je zal dus eerst cryptovaluta naar jouw wallet bij Bityard moeten sturen.

Hoe werkt handelen bij Bityard?

BitYard LogoHet is allereerst handig om te weten dat Bityard een zogeheten ‘leverage’ platform is. Je kan daardoor op unieke manieren gaan handelen in cryptomunten en een mooi rendement gaan verdienen. Het platform is simpel en overzichtelijk, maar kan voor de nieuwkomer toch wat ingewikkeld overkomen. Gelukkig is het mogelijk om eerst de demo-versie te gebruiken en te gaan handelen met oefengeld. Je komt er zonder enige vorm van risico achter hoe het platform werkt en op welke manier jij het beste kan gaan handelen.

Kies een cryptomunt

Allereerst zal jij een account moeten aanmaken bij Bityard, dat is gratis en duurt maximaal vijf minuten. Vervolgens kan jij beginnen met handelen door een cryptomunt uit te kiezen. De keuze is ruim, want je komt bij de ‘Main Area’ allerlei bekende munten tegen. Je moet denken aan de Bitcoin, Ethereum, Litecoin en de Ripple. Er is ook nog een ‘Innovate Area’, waar projecten zoals Cardano en Dash zijn terug te vinden. Wij raden je wel aan om eerst even goede research te doen en niet zomaar één munt uit te kiezen. Het is handig om eerst kennis te vergaren over de projecten en de potentie.

Leverage

Daarna is het tijd om de hefboom in te stellen, dat kan je ook eenvoudig doen op het platform van Bityard. Beweeg de leverage slider en kies een waarde van minimaal 5 en maximaal 100. Deze functie is redelijk uniek en heeft ervoor gezorgd dat Bityard zich kan onderscheiden van de concurrentie.

Kopen en verkopen van cryptovaluta

Bepaal de hefboom en het bedrag. Let op, je kan de cryptovaluta uitsluitend aanschaffen bij de USDT. Ga naar ‘Margin’ en klik vervolgens op de bevestigingsknop. Je kan op deze manier zowel cryptomunten kopen als verkopen bij de exchange Bityard.

Instellingen

Nadat jij de aankoop hebt voltooid dan kan je nog enkele instellingen veranderen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de bekende functie ‘stop loss’. Je stelt dan een bedrag in en het systeem zal bij die koers de munten automatisch verkopen. Hierdoor hoef jij niet altijd naar de koers te kijken en dat scheelt veel tijd. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een verkooptarget in te stellen bij Bityard. Vergeet niet om de instellingen nog even te bevestigingen op het platform van de exchange.

Voordelen van Bityard

Bityard is een bekende naam binnen de cryptowereld en beschikt over een moderne en eenvoudige interface. Hierdoor is het platform ook geschikt voor nieuwkomers die geen enkele technische kennis hebben. Daarnaast kan jij gaan handelen met een hefboom, waardoor het mogelijk is om ook met kleine koersverschuivingen nog mooie bedragen te verdienen. Nieuwkomers kunnen kosteloos de demo uitproberen en profiteren van een welkomstbonus tot 256 USDT. Vergeet ook niet om de Bityard applicatie te downloaden in de App Store of de Google Play Store.

Bitonic LEDGET WALLET
advertisement
Bitonic LEDGET WALLET
advertisement

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

read more
10/06/2023
Ben je een crypto-enthousiasteling en wil je graag weten hoe je je cryptomunten veilig ...
18/09/2022
Projecten die een nieuwe cryptomunt willen lanceren op de markt kunnen dat op tal van ...
25/12/2021
De cryptocurrency exchange Binance is van plan om veel te gaan veranderen in het komende ...
28/08/2021
We vertellen je meer dan waarschijnlijk niets nieuws wanneer we zeggen dat verschillende ...
17/08/2021
Wanneer je als nieuwe investeerder je intrede doet in de cryptomarkt zal je vaak een ...
31/05/2020
Hoewel de volatiliteit van crypto-assets steeds verder blijft dalen, is dat niet eens dé ...
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be