/ / KuCoin Shares: wat is het & wat zijn de voordelen?

KuCoin Shares: wat is het & wat zijn de voordelen?

28/08/2021 1068 0
KuCoin Shares: wat is het & wat zijn de voordelen?

We vertellen je meer dan waarschijnlijk niets nieuws wanneer we zeggen dat verschillende crypto exchanges ervoor hebben gekozen om uit te pakken met hun eigen token. De bekendste van deze tokens is ongetwijfeld Binance Coin. Deze token van ’s werelds populairste en grootste exchange levert houders er van heel wat interessante voordelen op.

De bekendheid en populariteit van deze token heeft ervoor gezorgd dat andere exemplaren wel eens in de vergetelheid durven te verzeilen en dat is zonde. Ook de zogenaamde KuCoin Shares zijn bijvoorbeeld het ontdekken waard. Welke voordelen er hier precies aan verbonden zijn laten we je graag ontdekken in dit blogartikel.

Kleine kennismaking met KuCoin exchange

kucoin logoTegenwoordig wordt er zo vaak en zoveel gepraat over exchanges zoals Binance en Coinbase dat we zouden vergeten dat er ook nog andere gerenommeerde partijen in cryptoland zijn terug te vinden. Eén van deze partijen luistert naar de naam ‘KuCoin’. Deze exchange is gevestigd in de Seychellen en werd gelanceerd in het jaar 2017. Vanaf dat moment is de exchange uitgegroeid tot een absolute topper binnen de cryptowereld die haar diensten aanbiedt aan klanten uit meer dan 100 verschillende landen.

Volgens onder meer CoinGecko staat deze exchange op de veertiende plaats van ’s werelds grootste exchanges. Ze beschikt bovendien over een trustscore van 9. Het gemiddelde handelsvolume over 24 uur zou op moment van schrijven ongeveer 1,8 miljard dollar bedragen. Het spreekt voor zich dat dit handelsvolume sterk afhankelijk is van de periode van het jaar, het momentum waarvan sprake is in de cryptomarkt, etc.

Waarom zou je gebruik moeten maken van KuCoin Exchange?

Voor heel wat mensen die actief zijn in de cryptowereld geldt dat ze zich vooral focussen op de mogelijkheden die Binance te bieden heeft. Deze exchange heeft een ontzettend goede reputatie opgebouwd, niet in het minst omdat ze haar gebruikers ongelofelijk veel mogelijkheden biedt. Het is dan ook beslist zo dat deze exchange zoveel meer aanbiedt dan louter en alleen een platform om op te kunnen handelen in cryptocurrencies. Wat veel mensen niet weten is dat er gelijkaardige mogelijkheden worden aangeboden door KuCoin. Bovendien weet deze zich op één vlak zelfs boven zowel Coinbase als Binance te stellen. We hebben het hierbij dan uiteraard over het terug laten vloeien van zomaar even 90 procent van de handelskosten naar de community.

Wat zijn KuCoin Shares?

kucoin shares logoEén van de belangrijkste redenen waarom het de moeite waard is om te kijken in de richting van KuCoin Exchange zijn de zogenaamde KuCoin Shares. Voor deze tokens geldt dat ze je als houder voorzien van verschillende voordelen. Het principe achter deze token is vergelijkbaar met deze van Binance Coin. Als houder kan je niet alleen aanspraak maken op interessante kortingen, bovendien kan je ook nog eens een passief inkomen verzamelen. De exacte voordelen zijn de volgende:

  1. Je ontvangt een directe korting op de handelskosten op het platform;
  2. Je hebt de mogelijkheid om te handelen in extra handelsparen;
  3. Er wordt een fast pass aangeboden voor klantenondersteuning;
  4. Je kan een passief inkomen realiseren;

Voor deze exchange geldt dat ze over een affiliate marketing programma beschikt dat het mogelijk maakt om gratis KuCoin Shares te verdienen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is mensen uit je vrienden- of kennissenkring aansporen om klant te worden bij de exchange en erbij te gaan handelen. Wanneer je daarin slaagt zal je meteen een bepaalde vergoeding ontvangen in KCS.

Hoe werkt KuCoin Earn?

Velen weten het niet, maar net zoals Binance beschikt ook KuCoin Exchange over haar eigen ‘Earn’ programma. Het staken van je KCS-tokens zorgt er namelijk voor dat je aanspraak kan maken op een stukje van het 10 procent aan dagelijks handelsvolume dat beschikbaar wordt gesteld voor de stakers van KuCoin Shares. Des te hoger dat handelsvolume is gelegen, des te hoger de vergoeding uiteraard zal uitvallen die je zal ontvangen. Het bedrag dat aan je wordt uitbetaald is uiteraard evenredig met het aantal tokens die je bezit. Ook op dit vlak geldt dus, hoe meer tokens, hoe beter.

Je hoeft voor het ontvangen van de rewards eigenlijk niet zoveel te doen. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je de KCS-tokens op de exchange van KuCoin moet laten staan. Vervolgens zal je beginnen met het ontvangen van de vergoeding wanneer je ten minste over 6 KCS-tokens beschikt voor een periode van 24 uur. Je moet er wel rekening mee houden dat deze vergoeding enkel en alleen wordt uitbetaald aan optimaal beveiligde accounts. Dit betekent dat je verplicht bent om twee-staps-authenticatie te activeren. In ieder geval, voor mensen die op zoek zijn naar een extra manier om met cryptocurrencies wat extra passief inkomen te verdienen kan kijken in de richting van KuCoin en haar KuCoin Shares dus mogelijks de moeite waard zijn.

Bitonic LEDGET WALLET
advertisement
Bitonic LEDGET WALLET
advertisement

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

read more
09/06/2024
Solana is een blockchainplatform dat zich onderscheidt door zijn indrukwekkende snelheid ...
10/06/2023
Ben je een crypto-enthousiasteling en wil je graag weten hoe je je cryptomunten veilig ...
18/09/2022
Projecten die een nieuwe cryptomunt willen lanceren op de markt kunnen dat op tal van ...
13/03/2022
De crypto-exchange Bityard komt uit Singapore en is inmiddels een bekende naam in de ...
28/12/2021
Dogecoin; deze naam heb je de afgelopen jaren en zeker de afgelopen maanden ongetwijfeld ...
25/12/2021
De cryptocurrency exchange Binance is van plan om veel te gaan veranderen in het komende ...
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be