/ / Virtual Currency Girls doen Crypto-promo in Japan

Virtual Currency Girls doen Crypto-promo in Japan

07/01/2018 1365 0
Virtual Currency Girls doen Crypto-promo in Japan

Het was niet gemakkelijk om het bewustzijn over cryptocurrency te vergroten. Men zou zelfs kunnen stellen dat er in dit opzicht veel meer inspanningen moeten worden geleverd. In Japan wordt hier heel anders mee omgegaan. Een groep die bekend staat als de Virtual Currency Girls probeert de massa’s meer bewust te maken.

Japan is altijd al een vreemd land geweest om vele verschillende redenen. Dit is ook een deel van de charme van de regio, natuurlijk. Als het gaat om het bevorderen van cryptocurrencies, gaan ze verder dan hier en daar een billboard of een flyer verdelen. In plaats daarvan is er de groep van acht Virtual Currency Girls om aandacht te trekken voor bepaalde online currencies. Elk individu vertegenwoordigt een andere valuta, waaronder Bitcoin, XRP, Ether, enzovoort. Verrassend genoeg staat Cardano ook op deze lijst, in plaats van Litecoin, Dash of Monero.

Dit initiatief roept veel vragen op. De groep meisjes om promo te doen is op zijn zachtst gezegd een vrij interessante ontwikkeling. Het is vermeldenswaard is dat de Virtuele Currency Girls inderdaad echte mensen zijn die het woord over cryptocurrencies verspreiden. Het oudste lid als 22 jaar oud, terwijl de jongste nog maar 15 jaar oud is. Een interessante benadering, vooral als je bedenkt hoe ze allemaal ogenschijnlijk worstelende maskers dragen met het logo van hun munt op de voorkant.

Zoals altijd is het de vraag of dit concept effectief zal werken. Meer in het bijzonder is cryptocurrency zeer populair in Japan sinds de regering Bitcoin legaliseerde. Virtuele Valuta kan de komende maanden en jaren een grote rol spelen. Het trainen van jongeren om deze nieuwe vorm van geld op de markt te brengen schept zeker een interessant precedent voor de rest van de wereld.

Wat misschien wel het meest intrigerend is, is hoe de Virtuele Valuta meisjes ook live optredens verzorgen. Er is zelfs een speciale lijn van koopwaar. Tickets en goederen kunnen worden gekocht met alle ondersteunde cryptocurrencies. Het is een zeer interessante kijk op educatieve inspanningen. Het is zeer onwaarschijnlijk dat we in andere delen van de wereld een vergelijkbare trend zullen zien. Zulke gekke ideeën zouden alleen in Japan en andere Aziatische landen maatschappelijk aanvaardbaar zijn.

Via bitcoin.com

Bitonic LEDGET WALLET
advertisement
Bitonic LEDGET WALLET
advertisement

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

read more
07/03/2023
Als je geïnteresseerd bent in blockchain-technologie, heb je misschien wel eens van ...
18/10/2022
Een public blockchain heeft verschillende voordelen. Enkele van deze voordelen van een ...
18/09/2022
Projecten die een nieuwe cryptomunt willen lanceren op de markt kunnen dat op tal van ...
28/12/2021
Dogecoin; deze naam heb je de afgelopen jaren en zeker de afgelopen maanden ongetwijfeld ...
26/12/2021
Alephium is de eerste operationele sharded blockchain die schaalbaarheid, ...
28/11/2021
Alephium is verheugd om de krachten te bundelen met de oudste Fintech-vereniging in ...
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be