/ / Alles over Gifto (GTO) cryptocurrency

Alles over Gifto (GTO) cryptocurrency

11/08/2021 853 0
Alles over Gifto (GTO) cryptocurrency

Eind 2017 werd er een nieuwe cryptomunt uitgebracht onder de naam ‘Gifto’. De GTO coin werd uitgebracht op het veelgeprezen Binance platform en was al direct een extreem groot succes. De munt ging op 13 december voor de eerste keer in de verkoop en was na 60 seconden al uitverkocht. Geloof het of niet, maar 300 miljoen cryptomunten gingen meteen over de toonbank. De Gifto cryptomunt werd direct een belangrijke valuta binnen de streamingwereld. Het beroemde platform Uplive maakt dan ook gebruik van de Gifto, het is namelijk een valuta waarmee beloningen kunnen worden vergeven aan de live streamers.

GIFTO GTOWat is Gifto?

De Gifto crypto werd al snel succesvol in de Aziatische landen en dat kwam voornamelijk doordat Uplive gebruik ging maken van de munt. De Gifto coin kan als beloning of cadeautje worden vergeven aan de makers van de content. Stel jij kijkt naar een streamer die een liedje zingt, dan kan je Gifto coins als een soort van fooi geven. Dankzij de lage prijs van de cryptomunt is het ook een laagdrempelig project en kan iedere particulier zich een groot aantal Gifto munten veroorloven. De munt is dan ook speciaal gemaakt voor de wereld van het streamen. Dat is niet zo gek, want juist de live-streaming is een extreem grote business geworden.

De Gifto moet voor meer interactie zorgen tussen de streamers en de kijkers. Het is mogelijk om met Gifto allerlei cadeautjes te kopen. Het gaat dan niet om echte producten, maar virtuele presentjes. Je moet denken aan een plaatje van een hondje of een gouden ring. Het uiteindelijke doel van de makers van de cryptomunt is dat alle grote platformen gebruik gaan maken van de Gifto. Je moet dan denken aan YouTube, Instagram en TikTok.

Hoe werkt het?

Het is voor iedereen mogelijk om met euro’s een grote hoeveelheid aan Gifto coins te kopen. De cryptocurrency kan jij vervolgens op één van de platforms gaan gebruiken om virtuele presentjes mee te kopen. Het gaat dan voornamelijk om afbeeldingen die je iemand cadeau kan doen. Echter hebben de cadeautjes wel een echte geldwaarde, oftewel een Gifto waarde.

De contentmaker ontvangt het cadeautje in de vorm van een digitaal object. Het ID van het desbetreffende object zal worden aangepast door middel van een smart contract. De ontvanger kan de Gifto behouden of direct verkopen voor de lokale valuta. Het gaat dan ook om een zogeheten gedecentraliseerd economisch systeem.

gifto uplive

UpLive platform

De Gifto coins zijn momenteel vooral populair onder de gebruikers van het UpLive platform. De cryptomunt geeft gebruikers de kans om contentmakers te voorzien van beloningen, terwijl de gebruikers veel plezier kunnen halen uit het weggeven van cadeautjes. Het UpLive platform biedt maandelijks weer tientallen nieuwe virtuele cadeautjes aan. Het blijft daardoor steeds weer een verrassing welke cadeautjes er voor de gebruikers klaarstaan. Toch gebruiken sommige niet-UpLive streamers ook GTO. Irisje XX bijvoorbeeld ontvangt ook GTO-tokens via haar blog om zo goedkope donaties te scoren.

Waar kan ik Gifto opslaan?

De Gifto cryptomunten draaien op de welbekende Ethereum-blockchain. De munten kunnen dan ook worden gezien als een ERC20-token en opgeslagen worden in de Ethereum wallets. Er werden in de beginfase van het project maar liefst 300 miljoen stuks verkocht, maar uiteindelijk zijn er een miljard Gifto coins beschikbaar voor de liefhebbers.

Waar kan ik Gifto kopen?

De Gifto coin is in een korte tijd erg populair geworden en daardoor ook verkrijgbaar bij de meeste exchanges. Het is bijvoorbeeld mogelijk om bij Binance en BitcoinMeester enkele cryptomunten te kopen. De prijs van de munt ligt bijzonder laag, zeker in vergelijking met de populairste crypto van dit moment. Echter biedt de Gifto coin wel de nodige potentie en is het mogelijk dat de cryptomunt binnenkort in waarde zal stijgen. Als jij besluit Gifto te kopen bij een exchange, dan kan jij de munten eenvoudig in jouw exchange-wallet laten staan. Dat zorgt voor meer gemak en jij kan op elk moment de munten weer razendsnel verkopen.

Bitonic LEDGET WALLET
advertisement
Bitonic LEDGET WALLET
advertisement

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

read more
09/06/2024
Solana is een blockchainplatform dat zich onderscheidt door zijn indrukwekkende snelheid ...
18/09/2022
Projecten die een nieuwe cryptomunt willen lanceren op de markt kunnen dat op tal van ...
28/12/2021
Dogecoin; deze naam heb je de afgelopen jaren en zeker de afgelopen maanden ongetwijfeld ...
28/11/2021
Alephium is verheugd om de krachten te bundelen met de oudste Fintech-vereniging in ...
28/08/2021
We vertellen je meer dan waarschijnlijk niets nieuws wanneer we zeggen dat verschillende ...
28/07/2021
Om uit te kunnen groeien tot een volwassen markt is het van groot belang dat ...
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be
© Alle rechten voorbehouden: Crypto-Coins.be